Team

Wij zijn human value creators en altijd bezig met ontwikkeling. Niets is mooier om anderen te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan gedacht.   

Jackelien Veldstra

transformatie expert

Suzanne van Dooren

performance coach

Noor Maas

Haptonoom

Jackelien Veldstra

Als kind dagdroomde ik vaak en verbaasde me over veel dingen. Hoe zou de toekomst eruit zien? Ik zat op de achterbank van de auto, droomde ervan als turnster op de Olympische Spelen een gouden medaille te winnen, net als mijn grote voorbeeld Nadia Comaneci. Ik was dichtbij… trainde op Papendal… maar helaas niet gelukt. Gelukkig heb ik als bezoeker mogen genieten van sporters op de Olympische spelen. Als jong sportief meisje was ik gefascineerd door sport en hoe mezelf te ontwikkelen en snel beter te worden. Winnen en de beste zijn, heel belangrijk! In grote mensen taal heet dat Performance Management. Ik deed er alles aan… maar vergat één ding…

Jackelien Veldstra

Suzanne van Dooren

Over Suzanne:

‘Suzanne is een gedreven persoonlijkheid die door haar aanstekelijk enthousiasme en haar doelgerichtheid resultaten boekt zonder omweg. Doortastend en persoonlijk betrokken speelt zij kernachtig in op processen die aan progressie toe zijn’.

Suzanne van Dooren

Noor Maas

Al ruim 30 jaar behandel ik mensen met fysieke en psychische problemen. Deze interesse begon toen ik als jonge topsporter (Nederlands elftal hockey) ernstig geblesseerd raakte. Doordat ik de pijn negeerde en enkele maanden met een gescheurde kruisband doorspeelde betekende dit het einde van mijn carrière. Deze blessure zette me echter ook op het pad van leren en genezen.

Ik werkte als fysiotherapeut en inmiddels ook haptotherapeut. Ik begrijp het mechanisme en de innerlijke taal van het lichaam, het gevoel, en weet hoe deze taal mensen helpt richting genezing.

Noor Maas