Services

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Voor jezelf

Altijd ben ik op zoek naar snelle en slimme manieren om bij te blijven. De startup waar ik werk groeit zo hard, dat is bijna niet bij te houden. Ik focus op klanten… klanten en nog eens klanten. Maar vergeet stil te staan bij mijn eigen ontwikkeling en dat van alle coole dudes om me heen. Wat wordt mijn volgende stap? Ik wil een “continue leer en ontwikkel” focus met rust en reflectie in mijn dagelijkse routines inbouwen. Maar waar te beginnen?

Voor de organisatie

Binnen ons bedrijf heerst er veel angst voor vernieuwing. We gaan niet snel genoeg. Veel medewerkers kunnen moeilijk meekomen, hun baaninhoud verandert en voelen niet de urgentie tot verandering. Er is een individueel ontwikkelbudget maar niemand is daar echt blij mee… Of het gaat niet op, of de trainingen deugen niet, laat staan dat ik zie dat het waarde toevoegt voor de persoon, het bedrijf en maatschappij. Dat moet toch anders kunnen in deze digitale tijden.

De HumanFits aanpak

MULTI-ZINTUIG – MENS EN TECH – DATA DRIVEN

1

Future Fitness check

Behoefte in beeld

2

Fuel for change

Doe anders

3

Lifelong future fitness

Transformeer

Aan de slag met jezelf

SPRINTS – WORKSHOPS – TRAININGEN – COACHING – THERAPIE

Wij bieden diverse mogelijkheden om jezelf te bekwamen in het The Human Quotient (HQ) vanuit het  HQ connection model .

De essentiële basis voor jouw Future Fitheid. Daarmee bouw je aan je fundament als “Human Being” in plaats van druk… druk.. druk te zijn als “Human Doing”.  Essentieel voor verdere ontwikkeling van je “21st century skills”. Kies wat bij je past, dan ontwikkel je het snelst. 

The Human Quotient (HQ) weerspiegelt het vermogen van een individu om verbinding te maken. Het bestaat uit vier niveaus. Ons vermogen tot verbinding is de sleutel tot vooruitgang. Meer nog dan alle andere bekende quotiënten: IQ, EQ, DQ, VQ, SQ. 

HQ kun je zien als de optelsom van eerdergenoemde intelligentie quotiënten: De mens in zijn geheel!

Aan de slag met de organisatie

Wij stimuleren ‘employee agility’ door intuïtie ontwikkeling. Ervaar wat intuïtief leren is en veranker dit in de praktijk. Wij helpen jou, je team en organisatie gewenste veranderingen aan te passen in dagelijkse routines en gedrag.  

Van kennis naar wijsheid! 

Hoe werken we?

  1. ‘Foto’ Future Fitheid:  Future Fitheid en HQ ontwikkelbehoefte van de organisatie in beeld.
  2. Omgeving &  Journey: 1 of meerdere ‘Learning climate accelerators’ sprints op basis van leerpersona’s en employee journey.  Razendsnelle, agile manier om ‘laag hangend fruit’ te benutten.  
  3. Interventies:  gedragsinterventies en programma’s om verandering door te voeren in dagelijkse routines en gedrag.